Gi Knäckebröd
Ibland kan det enkla vara det godaste. Detta knäckebrödsrecept har jag fått från Liz Pettersson som har HemlizDesign. Liz har i sin tur fått det från Matklubben.se Ett gott knäckebröd som fungerar utmärkt som snacks, bara att äta så som det är.
Ingredienser
2 dl dinkelmjöl fullkorn
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrö
½ dl linfrö
2 tsk flingsalt
½ dl rapsolja
2 dl kokande vatten
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrö
½ dl linfrö
2 tsk flingsalt
½ dl rapsolja
2 dl kokande vatten
Gör så här
Blanda allt och slå på vattnet.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt.
Grädda i 150 grader i 50 - 60 min i nedre delen av ugnen.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt.
Grädda i 150 grader i 50 - 60 min i nedre delen av ugnen.
Ungdomarna hemma äter brödet som snacks istället för godis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar