lördag 7 april 2012

Fågelbo med ägg

Julen är viktig för mig. Påsken däremot är inte lika viktig. Pyntar med äggskal i en cylindervas och i en annan cylindervas, dock annan storlek har jag vita fjädrar. Det räcker så. När set gäller maten vill jag ha ägg, sill och lamm. Någon gång under helgen. Barnen vill gärna måla ägg iaf en gång.

Ungefär så här ser vår påskhelg ut. I år polerar vi på båten och hoppas den kan komma i sjön vilken dag som helst. Detta så att när första varma båtdagen ska det bara vara att kasta loss och åka ut.

I år slog vi dock till på stort. Vår dotter har förberett morgondagens fika.

Fågelbon med ägg.


100 g mjölkchoklad
2 1/2 dl All Bran Plus
30 små godisägg t ex Jelly Belly

Bryt chokladen i bitar och smält i mikrovågsugnen eller över vattenpass.
Vänd ner All Bran försiktigt inte pinnarna går sönder.

Lägg chokladblandningen i små muffinsformar och forma en liten grop i mitten. Lägg i några godisägg och ställ svalt för att stelna.

Recept från Allt om mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar