torsdag 24 november 2011

Bloggreceptboken

Det finns otroligt många fina bloggar på webben. Många olika teman. Själv följer jag ingen blogg i den bemärkelsen att jag läser dem varje dag eller med kontinuitet men jag tittar in på flera blogg då och då. Matbloggar. Några har matlagning eller bakning som sitt professionella yrke men många av bloggarna är skrivna av personer som har yrken som ligger långt ifrån ett kök, de är allt från logoped till butiksägare. Men bloggarna är professionella, både till utseende, med text och bild till recepten.

Ladda ned bloggarnas Bloggreceptboken

 Dessa härliga bloggare har nu gemensamt, via Anton Malmberg och Fredrik Lundqvist skapat Bloggreceptboken. Bloggreceptboken är en manifestation för alla dessa fantastiska matbloggar som finns. Bloggreceptboken är också en hyllning till det fria ordet och hur drömmar kan gå i uppfyllelse.


Bloggreceptboken laddar man ner gratis från deras webbsida, men de uppmuntrar gärna att man skänker 50 kr till Läkare utan gränser. De har också ett bidrag i form av en trerätters burkmat, detta för alla som vill känna hur det är att leva ute i fält.






1 kommentar: