fredag 17 februari 2012

En dag i backen

Idag har min familj och jag haft en dag i backen och kommer i morgon göra en repris på dagen. Vi intog lunchen ute i backen under vårsolen. Eller kanske är det fortfarande vintersolen. Mysigt vara det hur som helst. Lunchen bestod av de pizzamuffins som jag skrev om i tidigare inlägg och lite varm saft.

I morgon kommer vi att grilla dubbla tortillabröd, inlindade i ugnsfolie, fyllda med salsa, rucola, skivade tomater en skiva parmaskinka och smulad ädelost samt riven ost. Varma från en glöd är de fantastiska som en enkel lunch utomhus.

Tyvärr tror jag inte att vi kommer få njuta av solen så som vi gjort idag men vad gör väl det när vi får en skön dag ute och som grädde på moset, äta utomhus.





Grillad fylld tortilla

Bred salsa på ett tortillabröd. Strö över rucolasallad, lägg på några tomatskivor och en parmaskinka. Smula över lite ädelost samt en smakrik hårdost. Lägg på ytterligare ett salsabröd ovan på fyllningen. Vira in i ett ark ugnsfolie. Lägg på en glödbädd cirka 5 minuter.

För er som inte har möjlighet att grilla dessa tortilla utomhus just nu så fungerar det bra att lägga dem i en torr het stekpanna ett par minuter på var sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar